Blog

DETO ecet mini tanfolyam indul...

2022.04.03 07:00
DETO ecet mini tanfolyam indul...

Oldalunkon a következő napokban bővebben bemutatjuk a DETO bio, szűretlen, pasztörizálatlan eceteket és azok jótékony tulajdonságait. Meglepő (vagy inkább megdöbbentő), hogy a bio ecet mennyiben tudja segíteni szervezetünket.

Az ecetet mindenki ismeri. Legalábbis mindenki fogyasztott már ecetet valamilyen formában, de nem biztos, hogy találkozott már egy könnyed, finom aromájú gyümölcsecettel, vagy egy testes, de szintén tiszta ízű balzsamecettel. Pedig érdemes.

A hagyományos, hosszú fermentációs eljárásoknál az ecetképződés és az érlelés egyszerre következik be a fermentáció (erjedés) folyamán, mely több hónapig is eltarthat. Ez a közismert, tradicionális, orléans-inak nevezett módszer. Ennek során a bort fahordóban oltják be ecettel, majd állni hagyják, míg a felszínen kialakul az úgynevezett anyaecet.

Az anyaecet egy hasznos baktériumokból álló kultúra, ami az ecet biológiai erjesztése során keletkezik. Az erjesztés során keletkező “anyának” köszönhető a bio, szűretlen ecet egészségre gyakorolt élettani hatása.

Az új DETO Andrea Milano ecet csak organikus, szűretlen, pasztőrözetlen összetevőket tartalmaz. Az ecet egészséges tulajdonságai miatt ideális összetevőként használható salátákhoz, pácoláshoz, öntetekhez, gyógyteákhoz vagy vízben hígítva. A DETO egy új, ecet alapú termékcsalád, amely hasznos a test egyensúlyának helyreállításához, egyedülálló ízzel rendelkezik, Olaszországban készült és 100%-ban organikus.

A DETO hozzájárul a napi egyensúlyhoz, italok alapjául szolgálhat, tökéletes választás a szomjúság csillapítására, ásványi sók pótlására a mindennapokban vagy sportolásnál, gyógyteák készítéséhez, vagy használható fűszerként könnyű és ízletes ételekhez.

Egy palack DETO bio ecet ízléstől függően 50-100 pohár üdítő, frissítő elkészítéséhez elegendő…