Rólunk

Naponta hallhatjuk a hírekben a klímaváltozással, a világ élelmiszer-ellátási problémáival, a felmelegedéssel kapcsolatos témákat. Akik felmérik az egyén felelősségét a kialakult helyzetben azt gondolják, hogy tenniük kell valamit. A szelektív hulladékgyűjtésen túl kézenfekvőnek tűnhet, ha változtatunk az étrendünkön is.

Nagyot változott a világ megítélése az új utakat keresőkkel kapcsolatban, pár éve még trendi volt húst enni és szinte UFO-nak számított az, aki vegetáriánus. Mára ez a vélemény megváltozott, már sokkal elfogadottabb az, aki kiiktat az étrendjéből mindenféle állati eredetű táplálékot. Sokunk szenved valamilyen táplálékallergiától, így a környezetre való odafigyelésen felül ez is életmódváltoztatásra sarkall sok-sok embertársunkat.

Mint azt tapasztaljuk az élelmiszeripar is komoly átalakuláson megy keresztül, a hagyományos ételek, alapanyagok helyén egyre több funkcionális és mentes termék jelenik meg. A vevői igények változásával a termékek elbírálásánál előtérbe kerül az értéktöbblet. Ezen felül a bolygó és az egészség védelmében a figyelem a bio, vegán, vegetáriánus, laktóz-, glutén-, cukor- illetve allergénmentes termékek felé irányul.

A Signal Food azért jött létre, hogy a hagyományos termelésű élelmiszerek helyett vegetáriánus, vegán, bio, és mentes termékek széleskörű kínálatával teljesértékű alternatívát nyújtson az ételallergiában szenvedőknek, valamint a táplálkozásban új utakat keresőknek. Célunk, hogy a lehető legtöbb élelmiszer termékkategóriában forgalmazzunk olyan termékeket, melyek bolygónkat és szervezetünket kevésbé terhelik és ennek ellenére ízletes, égészséges táplálékot jelentenek minden olyan fogyasztó számára, aki az egészsége mellett kiemelten foglalkozik környezetünk jövőjével. Választékunkban olyan igényes, prémium termékeket kínálunk az Önök számára, melyek más piacokon megállták a helyüket, termelőik bizonyították elhivatottságukat az emberi egészség és a környezet védelme iránt és ezt különböző tanúsító cégek rendszeres ellenőrzései garantálják számunkra. Termékeink egy része kiállítási nagydíjjal vagy egyéb magas szakmai elismeréssel rendelkezik. Webáruházunkban minden beszállítóról és minden termékről részletes információt talál.

 

Termékeink megtalálhatóak az alábbi partnereinknél