Blog

Megnyitottunk... :)

2021.12.02 15:00
Megnyitottunk... :)

Kedves Vásárlóink,

Örömmel és nagy lelkesedéssel nyitjuk meg webáruházunkat és kínáljuk Önöknek az általunk kipróbált, bevált, egészséges élelmiszereket.

Bizonyára az Ön környezetében is él olyan személy, aki valamilyen táplálékallergiától szenved. A mi környezetünkben is találhatóak ilyen emberek. A Signal Food Kft. azért jött létre, hogy a hagyományos termelésű élelmiszerek helyett vegetáriánus, vegán, bio, és mentes termékek széleskörű kínálatával teljesértékű alternatívát nyújtson az ételallergiában szenvedőknek, valamint a táplálkozásban új utakat keresőknek.

Tegyünk mindennap mi is valamit a klímáért – takarékoskodjunk az energiával, fogyasszunk bio és vegán élelmiszereket, együnk kevesebb húst, válasszunk kisebb károsanyag-kibocsátással járó közlekedési lehetőségeket.

A termékek hivatalos hazai forgalmazói vagyunk. Választékunk folyamatos bővítését tervezzük, szándékunk szerint időről időre megjelenik majd új termék ajánlatunkban.

Webáruházunkban - regisztrációt követően – az első vásárlás kosárértékéből 10% kedvezményt biztosítunk új Vásárlóink számára.

Üdvözlettel: