Policom

Poli.com S.R.L. - Kézműves hagyomány, újító szellem

A cég 1980-as megalapításakor a termelés elsősorban a nugátra és a mandulapépre korlátozódott. Ekkor a cég még egy kis családi vállalkozásként működött. Több fejlődési lépcső eredményeként ma már többféle növényi italt, édes, kenhető krémeket és szárított gyümölcstermékeket készítenek Dél-Olaszországban. Megalakulásuk óta a fogyasztók egészségét és a környezet tiszteletben tartását helyezték előtérbe. Ezért gondosan választják ki az alapanyagokat, előnyben részesítve a termékek olasz és mediterrán eredetét, tiszteletben tartva a természetes ciklusokat.

A legújabb nemzetközi tanulmányok kimutatták, hogy a zöldségfogyasztás előtérbe kerülése nemcsak divat, hanem egyértelmű fordulópontot jelent az erőforrásokkal való fenntartható gazdálkodásban. Ezért hisznek a környezetünknek megfelelő egészséges és fenntartható táplálkozásban, amely integrált és ellenőrzött termelési láncot hoz létre az alapanyag kiválasztásától a gyártásig és a csomagolásig.

Aszeptikus csomagolásuk többnyire megújuló forrásból származó anyagokból áll. Elkötelezettségük az, hogy ügyfeleiket teljesen megújuló csomagolóanyaggal lássák el, fosszilis alapú anyagok felhasználása nélkül. A fotovoltaikus rendszerüknek köszönhetően a napenergia előnyeivel csökkentik energiafogyasztásuk környezeti hatásait.

A terméktanúsítványok az ellátási lánc, a dokumentálható eredet és az élelmiszerbiztonság ellenőrzésére vonatkoznak. A BIO tanúsítvány garantálja az ökológiai termelés alapelveinek használatát, szintetikus vegyszerek, valamint GMO használata nélkül. A vallási tanúsítványok (a kóser és a halal meghatározzák a termékek bizonyos sajátosságainak tiszteletben tartását, a vállalati tanúsítványok (IFS és BRC) határozzák meg az összes vállalati folyamatot.

 

Tanúsítványok: