Pasta Cuniola

                                                               

A Pasta Cuniola rövid bemutatása

A Canossa család több mint egy évszázada műveli Tenuta Cuniola földjét, San Martino-ban, Ferrara környékén, nagy gondossággal és figyelemmel a természet szükségleteire. Csak az ezeken a földterületeken előállított búzaszemek alkotják azt a minőségi granulátumot, amelyet a Pasta di Canossa előállítására használnak.

A Canossa család a kezdetektől elkötelezett a minőség iránt. Ezért 2014-ban saját birtokukon hozták létre az új tésztagyárat, mely így már fizikailag is részük és a család értékeit képviseli. Ugyanebben az évben tésztáikat az ősi családi névről nevezték el.

Több mint száz éve él a régi szenvedély, amely visszaköszön minden pohár My Instant Pasta termékben.

Pasta di Canossa durum száraztészták

A Pasta di Canossa tésztákat San Martino di Ferrara vidékén, a Cuniola birtok közelében állítják elő, kizárólag az itt termesztett durumbúzából. Több mint egy évszázada a Canossa család gondoskodik ezekről a földekről, és a birtok közelében lévő tésztagyár az elkötelezettséget és a szenvedélyt képviseli, amely a minőség szinonimájává válik termékeikben.

"Mivel a Pasta di Canossa alapja a durumbúza magja, gondosan követjük életciklusát. Napról napra, évszakról évszakra vigyázunk növekedésére, amíg el nem készítjük bronzszerszámon húzott tésztánkat. A gondosan megválasztott durumbúza fajták, a búzadara, a durumbúza őrlési eljárása, a lassú, alacsony hőmérsékleten történő száradás adja meg tésztáink összetéveszthetetlen illatát és egyedi ízét. Szenvedélyünk az Ön garanciája."

My Instant Pasta termékek

A My Instant Pasta egy házi tésztának megfelelő tészta, melyet bárhol fogyaszthat. A My Instant Pasta kiváló minőségű összetevőinek köszönhetően kiegyensúlyozott és ízletes, 100%-os olasz ízélményt és minőségi ételt biztosít. A minőséget a prémium búzaliszt és a hagyományos olasz receptek garantálják. Elkészítéséhez nem használnak fel pálmaolajat.

A My Instant Pasta könnyedén elkészíthető forrásban lévő víz segítségével, vagy mikrohullámú sütőben. Elkészítéséhez csak néhány perc szükséges. Csomagolása könnyen újrahasznosítható, műanyag és papír.

A kiadós szósz minősége minden csészében egyedivé és krémessé teszi a My Instant Pasta ízét. A szósz elkészítéséhez kizárólag fűszereket és fűszernövényeket használnak, pálmaolaj nélkül! A termék nem tartalmaz tartósítószert és mesterséges színezéket. A sajtokat gondosan válogatják a lehető legfinomabb íz eléréséhez.