ELLEBI

Az ELLEBI rövid bemutatása

Az ELLEBI SAS DI BIFULCO MICHELE & C.-t 1984-ben alapította Luigi Bifulco. Miután hosszasan élt Olaszország északnyugati részén (az ország legmagasabb rizstermelő régiójában), az alapító úgy döntött, hogy elindítja saját projektjét Piemonte régió legjobb rizstermesztőivel együttműködve, kiválasztva a legjobb alapanyagokat, hogy azok feldolgozása után kiváló minőségű rizst készítsenek. Így az ELLEBI lett a kiváló minőségű rizs első számú gyártója a régióban. Ma az ELLEBI vállalatot Luigi fiai – Michele és Vincenzo Bifulco – irányítják, akik folytatták apjuk álmának megvalósítását.

ÉRTÉKEIK ÉS KÜLDETÉSÜK

A legjobb alapanyagok gondos kiválasztása, a termékek magas minősége és frissessége, személyre szabott megközelítés és ügyfélközpontú kiszolgálás: ezek az ELLEBI értékei.

Küldetésük, hogy a világ minden táján a legjobb olasz termékek minőségét biztosítsák fogyasztóik számára. Ez a mottónk: Minőség az asztalon!

ZÖLD ELKÖTELEZETTSÉG

Üzemük hatékony fotovoltaikus rendszerrel van felszerelve, melynek köszönhetően évente több mint 40 tonna olaj felhasználását takarítják meg, így egyre jobban csökken a légkörbe kerülő CO2 mennyisége.

Az egyre zöldebb jövő iránti elkötelezettségükhöz hozzájárul egy olyan kapcsolt villamosenergia- és hőtermelő jelenléte, amelyen keresztül a hőenergiát nem megújuló primerenergia megtakarításával hasznosítják.

Az ELLEBI termékeket napjainkban a világ 48 országában forgalmazzák.